Sander Janssen(@SanderJanssen95) 's Twitter Profileg
Sander Janssen

@SanderJanssen95

📝 Voetbal International, volger van Heracles Almelo, NEC, PEC Zwolle en de Keuken Kampioen Divisie.

✉️ Contact/tips: [email protected]

ID:66352840

16,3K Tweets

3,3K Followers

432 Following

Sander Janssen(@SanderJanssen95) 's Twitter Profile Photo

NAC Breda is bijna Eredivisionist na de 6-2 winst op Excelsior. Bijna, want trainer Jean-Paul van Gastel benadrukt dat zijn ploeg er nog niet is. vi.nl/nieuws/van-gas…

account_circle

De 5-2 blijft voorlopig uit. Van Gassel redt op een poging van Omarsson. Dit wordt nog een lang kwartier voor Excelsior.

Het blijft een heel spannende wedstrijd. Excelsior krijgt zijn momentjes, zoals nu via Couhaib Driouech en Arthur Zagré. Laatstgenoemde raakt de lat met een pegel van afstand.

Meteen rust in Breda, waar NAC met 3-2 leidt tegen het tiental van Excelsior. Wat een wedstrijd is het tot nu toe. Het belooft wat voor de tweede helft.

Weer een kans voor NAC uit een hoekschop. Excelsior krijgt er (eigenlijk al het hele seizoen) geen vat op. De bezoekers moeten in de tweede helft echt oppassen voor een monsterscore als het zo doorgaat.

Goal! NAC leidt weer. Dominik Janosek benut de strafschop: 2-1. Excelsior moet daarnaast ruim 50 minuten met tien man door.

Penalty! Higler geeft genoeg gezien en geeft Duijvestijn ook nog de rode kaart omdat hij de bal op de doellijn tegenhoudt met zijn arm. Wat een moment in deze wedstrijd.